Hübner Iron VITAL®
vas teszt

Mindannyiunknak rendszeresen szüksége van vasra. Tesztelje vasszükségletét gyorsan és egyszerűen. Válassza ki azokat az állításokat, amelyek a legjobban jellemzik Önt. Adja össze az állítások mellett található pontokat és olvassa el eredményét. Ne feledje, a teszt eredménye, csak tájékoztató jellegű!

1. Nemem:

2. Korom:

3. Állapotom:

4. A bőröm:

5. Étkezésem:

6. Gyakran vagyok megfázva:

Diétával és életmóddal mindenki nagyban befolyásolja azt, hogy egészséges marad-e és felfrissült-e. A változatos étrend, valamint a testmozgás, a szabadtéri tevékenységek és a kellően hosszú éjszakai alvás az egészség pillérei.

Mindenkinek rendszeresen szüksége van vasra. Azonban vannak olyan életszakaszok, amikor a vasszükséglet az átlagosnál is nagyobb. Ilyen időszak a gyermekek intenzív fejlődési szakaszai, a nők fogamzóképes kora, a várandóság és szoptatás időszaka, időskor.

A szükséges vas mennyiséghez általában elegendő a változatos és egészséges táplálkozás, de például a vegetáriánusoknak és a diétázóknak többlet vasra lehet szükségük.

Értékelés:

0-1 pont:

Ön biztosan Vaslady vagy Vasember! A vashiány kialakulásának valószínűsége az Ön esetében igen alacsony. Ha élethelyzete változik, érdemes megismételni a tesztet.

2-3 pont:

A vashiány kialakulásának kockázata az Ön esetében alacsony, de tartsa szemmel általános egészségi állapotát és ellenőriztesse vérvétellel vasszintjét kétség esetén.

4-7 pont:

Számos tényező okozhat az Ön esetében vashiányos állapotot. Fáradtnak, kimerültnek éri magát? Ellenőriztesse vasszintjét és ha szükséges pótolja.

A Hübner iron VITAL® étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.